Resultaten voor eventplanner

   
 
 
 
eventplanner
 
bol.com Eventplanner, Kevin van der Straeten 9789401441056 Boeken.
Eventplanner is een complete leidraad voor alle aspecten die bij de organisatie van evenementen en feesten komen kijken: van de voorbereiding tot het evenement zelf en de evaluatie achteraf. Het boek zit boordevol praktische tips en handige checklists voor zowel zakelijke events als privéfeesten.
Eventplanner La Sensa Wedding Events.
Sfeer en beleving zijn onze uitgangspunten. Een bruiloft op het strand, een babyshower in de tuin, een businessdiner in het kasteel.Sinds 2008 organiseert, coördineert en ontwerpt La Sensa Weddings Events stijlvolle en exclusieve made-to-measure feesten in het binnen en buitenland vanuit België.
Event planner Vandersmissen Feestservice.
Dinner Dance Experiene. Jouw feest in de professionele handen van een event planner. Vandersmissen Feestservice gaat veel verder dan alleen maar eten op tafel. Beschouw ons als jouw persoonlijke en betrokken event manager die steeds klaar staat met frisse ideeën.
6 eigenschappen van een goede event planner: Cum Laude Events.
Of je nu zelf event planner wil worden of op zoek bent naar een toegewijde professional, het is belangrijk om deze zes eigenschappen op te speuren. Organisatorische skills: een must voor een event planner. Een event planner moet van elk detail op de hoogte te zijn en dat vraag veel organisatievermogen.
Uw event in handen van een event planner BluePoint.
Uw eerste belangrijke stap bij uw event planning is dan ook contact opnemen met een event planner bij BluePoint Brussel, BluePoint Antwerpen of BluePoint Luik. Neem gerust vandaag nog contact met een BluePoint event planner en ontdek hoe gemakkelijk het is om een evenement te organiseren bij BluePoint.
Eventplanner dienst Maatschappelijke dienstverlening en onderzoek 100% ad interim Karel de Grote Hogeschool.
Eventplanner dienst Maatschappelijke dienstverlening en onderzoek 100% ad interim. Als eventplanner binnen de dienst Maatschappelijke dienstverlening en onderzoek MDO ben je mee verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van studiedagen en opleidingen gericht op een groot publiek. Je draagt zorg voor het gehele traject, waaronder inventariseren van wensen, implementatie en evaluatie.
Eventplanner Academiapress.
Zo leer je hoe je écht impact creëert met het organiseren van buitengewone evenementen, hoe je storytellingtechnieken uit Hollywood en growth hacking inzet, Van catering tot de meest vernieuwende eventtechniek: elk element komt aan bod. Kortom, EVENTPLANNER is een complete toolbox om van je evenement een succes te maken.
Eventplanner Uitgeverij Lannoo.
Zo leer je hoe je écht impact creëert met het organiseren van buitengewone evenementen, hoe je storytellingtechnieken uit Hollywood en growth hacking inzet, Van catering tot de meest vernieuwende eventtechniek: elk element komt aan bod. Kortom, EVENTPLANNER is een complete toolbox om van je evenement een succes te maken.
Event Planner Jobs, vacatures Vacature.com.
Pas filters toe. 1 jobs gevonden voor event planner. Stuur me per e-mail de nieuwste jobs die overeenkomen met deze zoekcriteria. Maak job alert aan. Krijg nieuwe vacatures in je mailbox. Geef je e-mailadres in. Geef een naam aan je job alert.:
Vacatures voor Event Planner Glassdoor.be.
Vacatures voor een Event Planner. Functie Werkgever Locatie Salaris. Labeling Supply Planner. American Express Global Business Travel. Planner work pack specifier/scheduler. American Express Global Business Travel. Meeting Events Executive. InterContinental Hotels Group. Shutdown Planner / Work-pack specifier. Account Responsible Events.
Enjoy wedding event planner Home.
Het gaat voor iedereen, groot of klein feest, om een zeer belangrijke dag en ook de beleving naar die dag toe moet met een goed gevoel gepaard gaan. Laat ons dus samen een koffie drinken en we bespreken jullie event!

Contacteer ons